Assortiment - Bruna Westland

Welkom op de website van de bruna's in Monster en De Lier
Ga naar de inhoud
Boeken en tijdschriften

Bij Bruna hebben we het meest actuele assortiment boeken zowel in de winkel als in onze webshop. Hou je van een bepaald genre, maar weet je niet precies waar je moet zoeken? Bruna helpt je door middel van de top 10. Je ziet op deze manier in één oogopslag wat de bestsellers van dit moment zijn.
Ben je in jouw Bruna winkel op zoek naar een specifiek boek, maar ligt het boek niet in de winkel? Geen zorgen, een medewerker kan het boek via bruna.nl voor je bestellen en dan heb je het boek alsnog de volgende dag in huis.
Voor alle tijdschriftenliefhebbers hebben we een groot assortiment aan tijdschriften waarvan je hart sneller gaat kloppen. Van mode, interieur, tot gadgets en auto's. Bruna heeft het allemaal!
Ook voor je favoriete krant ga je 's ochtends nog even langs jouw Bruna.


Een vertrouwd gezicht in het straatbeeld, de pui van een Bruna winkel
Altijd de nieuwste boeken overzichtelijk gepresenteerd
Kantoorartikelen en PC-benodigdheden

Ook voor op kantoor heeft Bruna het juiste assortiment. In de winkel ligt een ruime keus aan bureauaccessoires, kantoorartikelen en printpapier. Zowel voor een mooi notitieboekje als voor een perforator ben je bij jouw Bruna aan het juiste adres. Veel producten zijn verkrijgbaar in het Bruna huismerk, waarbij we een perfecte prijs-kwaliteitverhouding nastreven.


Cartridges

Het assortiment cartridges in de winkel is uitgebreid. Natuurlijk zijn de gangbare merken als HP, Canon, Epson, Brother en Lexmark verkrijgbaar, maar je kunt ook eens een cartridge proberen van het Bruna huismerk. Onze huismerk cartridges worden geproduceerd van gerecyclede originele cartridges. Ze worden schoongemaakt, opnieuw gevuld en werken net zo goed voor een lagere prijs. Hangt jouw cartridge er niet tussen? Vraag dan of een winkelmedewerker hem voor je bestelt.Kids

Bij Bruna zijn kinderen natuurlijk altijd welkom. Waar ze ook van houden; spelen, ontdekken of knutselen. Bruna heeft voor ieder kind wel iets leuks. In zowel onze winkel als online hebben wij voor de kinderen een speciale kinderhoek ingericht zodat alles makkelijk te vinden is.
Dat kinderen kunnen leren vindt Bruna erg belangrijk. Spelend leren is uiteraard de leukste manier, daarom vind je bij ons het beste assortiment van AVI en Loco. De kinderboeken zijn op leeftijd en leesniveau gesorteerd, zodat je direct weet waar je moet zoeken.


Bij Bruna vind je een breed aanbod in kinderboeken en educatieve cadeaus
Cadeau

Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau? Dan kun je ook bij jouw Bruna terecht. In de winkel verkopen we een zeer ruim assortiment cadeauboxen en cadeaukaarten. Voor boekenwurmen koop je een Bruna Cadeaukaart of Boekenbon, allebei zowel in Bruna winkels als op onze website te besteden. Maar ook voor andere hobby’s zijn er genoeg cadeaukaarten verkrijgbaar. Is iemand dol op tijdschriften? Geef dan eens een BladCadeau, de leukste tijdschriften cadeaukaart waarmee iemand zelf een abonnement kan uitkiezen. Of is iemand avontuurlijk ingesteld? Geef dan een belevenis cadeau met een GiftForYou cadeaubox. Hiermee kan iemand zelf een onvergetelijke dag uitkiezen.


Serviceartikelen

De Bruna in De Lier en Bruna Monster is voorzien van een PostNL servicepunt. Je kunt er dus ook pakketjes verzenden en een auto over laten schrijven. Bij de Bruna kassa vind je bovendien een ruime keus aan serviceartikelen. Voor Staatsloten, Lotto, Krasloten, beltegoed en postzegels kun je ook gewoon bij jouw Bruna terecht!


Bruna.nl

Zin om lekker op de bank online te shoppen bij Bruna? Daar zeggen wij geen nee tegen. Op bruna.nl is een zeer groot assortiment boeken te verkrijgen. Boeken die niet meer in de winkel verkrijgbaar zijn, kun je bij bruna.nl eenvoudig bestellen.
Ook op het gebied van eBooks is Bruna goed vertegenwoordigd. Bestel je favoriete eBook via de website of in Bruna Bliyoo app en je kunt gelijk beginnen met lezen.
Ook cadeautjes bestel je gemakkelijk op bruna.nl, we pakken het zelfs mooi voor je in met ons unieke Bruna inpakpapier. Een feestje voor iedereen!


Terug naar de inhoud