Assortiment in de winkel - Bruna Westland

Welkom op de website van de bruna's in Monster en De Lier
Ga naar de inhoud

Assortiment in de winkel

Assortiment
Assortiment
Boeken, tijdschriften en eBooks
Bij Bruna hebben we het meest actuele assortiment boeken, tijdschriften en eBooks. De bestsellers vind je in de boeken top 10. Ben je in jouw Bruna winkel op zoek naar een specifiek boek, maar ligt het boek niet in de winkel? Geen zorgen, een medewerker kan het boek via bruna.nl voor je bestellen en dan heb je het boek alsnog de volgende dag in huis. Voor alle tijdschriftenliefhebbers hebben we een groot assortiment aan tijdschriften waarvan je hart sneller gaat kloppen. Van mode, interieur, tot gadgets en auto's. Bruna heeft het allemaal!
Ook voor je favoriete krant ga je 's ochtends nog even langs jouw Bruna.


Van speelgoed tot schoolspullen
Of je kind nu net naar school gaat of al op de middelbare school zit: bij Bruna hebben we alles in huis om te leren en te spelen. We hebben diverse artikelen voor lezen, schrijven, knutselen en rekenen. Daarnaast hebben we een ruim assortiment in kinderboeken en leerboeken.


Cadeaukaarten en boekenbonnen
Op zoek naar een cadeau dat altijd goed is? Bij Bruna vind je een divers aanbod cadeaukaarten en boekenbonnen, die zowel online als in de winkel te besteden zijn.


Kantoorartikelen
Bruna heeft een ruime keuze aan bureau-accessoires, kantoorartikelen en printpapier. Veel van deze producten zijn verkrijgbaar als Bruna-huismerk, waarbij we streven naar de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding.


Cartridges en toners
Bruna heeft een uitgebreid assortiment cartridges en toners. Onze eigen merk cartridges zijn gemaakt van gerecyclede cartridges. Daarnaast zijn de meest verkochte HP, Canon, Epson en Brother cartridges verkrijgbaar. Hangt jouw cartridge er niet tussen? Vraag dan of een winkelmedewerker hem voor je bestelt.


Serviceartikelen
De Bruna in De Lier en Bruna Monster is voorzien van een PostNL servicepunt. Je kunt er dus ook pakketjes verzenden en een auto over laten schrijven. Bij de Bruna kassa vind je bovendien een ruime keus aan serviceartikelen. Voor Staatsloten, Lotto, Krasloten, beltegoed en postzegels kun je ook gewoon bij jouw Bruna terecht!


Terug naar de inhoud